Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Небраска

Имот за продажба в Небраска

Тя граничи на север с Южна Дакота; на изток с Айова и Мисури; на юг с Канзас; югозападно с Колорадо; на запад с Уайоминг. Река Мисури отбелязва цялата източна граница.

Небраска е федерална държава на САЩ, която е едновременно големи плажове и средно-западни държави. Столицата е Линкълн, а главният град е Омаха, разположен на река Мисури.

Пазарът на недвижими имоти в Небраска продължи да печели енергия през 2018 г. През последната година имотите за продажните цени в Небраска нараснаха с най-бързо темпо от 1994 г. насам, след като държавната икономика започна да се укрепва.

Имоти за продажните цени в Небраска се ускориха през последните две години и продължиха да се покачват през второто тримесечие. През първото тримесечие на 2018 г. цените в Небраска бяха с 26% по-високи в сравнение с началото на рецесията.

Стабилността на пазара на недвижими имоти в Небраска по време на рецесията отчасти допринесе за тази сила.

В допълнение, цените на жилищата са се увеличили в цялата страна. През последните години цените са страхотни, но увеличенията в Омаха и Линкълн са също забележителни. В Линкълн цените на жилищата се увеличиха средно с 8,4% през последните четири тримесечия, дори надхвърляйки темповете на растеж през 90-те години на миналия век.

През последните пет години средните цени на жилищата в Небраска се увеличиха с над 30% за жилищата с високи, средни и ниски цени.

Много ограничено предлагане на широки и постоянни цени.

Увеличаването на разходите за строителство също допринесе за по-високите цени на недвижимите имоти за продажба в Небраска.

С инвестиционните ограничения в Небраска и с покачващи се цени по-бързо от наемите, собствеността върху имотите е намаляла. През първото тримесечие на 2018 г. нивото на собственост в Небраска е било с около 5 процентни пункта по-ниско в сравнение с 2009 г.

Пазарът на недвижими имоти в Лисабон в Небраска е блестящ пример за ползите от бавния растеж. Пазарът на недвижими имоти в Линкълн може да бъде модел, който да следваме за други градове в САЩ.

Настоящата средна цена на къщата за Линкълн е по-малка от средната за страната. Докато пазарът на недвижими имоти в Линкълн е по-нисък от средния за страната, той се е повишил с годишен темп от 11,4%, в сравнение с националната средна стойност от 6,7%.

Фактът, че пазарът на недвижими имоти на Линкълн е бил на пара или в някои случаи надвишава средната за страната, говори за силата на пазара.

Има много причини, поради които Линкълн недвижим имот е толкова привлекателен за закупуване или инвестиране в имоти за продажба в Небраска. Увеличаването на търсенето на пазара може да бъде най-атрактивният аспект за инвестициите в недвижими имоти в Линкълн. Това започва с привлекателността на дадена област, в която да работим. Малко градове могат да се похвалят с по-добри числа. В резултат на това трябва да се възползват инвестициите на Линкълн за недвижими имоти за продажба в Небраска.

Друг положителен знак се отнася до размера на новите строителни запаси на пазара. През последните дванадесет месеца на пазара са издадени 902 нови разрешителни за строеж. През последните три години Линкълн далеч надхвърля средната за новите разрешителни за жилища.

Линкълн продължава да бъде промоутър на пазара на недвижими имоти. Всички пазари преминават през периоди на малка корекция. Най-добрите пазари използват това като катализатор за непрекъснат растеж. С твърди основи и периоди на устойчив растеж пазарът на недвижими имоти в Линкълн изглежда е в правилната посока.

Пазарът на недвижими имоти в Омаха е много различен през 2018 г. в сравнение с преди няколко години. Стойността на къщата в Омаха се е увеличила с 8.0% през последната година и се очаква да се понижи с -0.7% през следващата година.

  •  
    Преместване в Небраска. Емигранти и живеят в Небраска.

        Със своите 93 окръга, нацията, която решихме да насочим вниманието си към днешния ден, е ... Небраска! Да, все още сме в Америка, точно в централната част на страната. Не е изненадващо, че известният лозунг „Небраска: където започва Западът“ е създаден точно по отношение на неговото геогра ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 15443

За продажба Земеделска земя, Небраска, Sioux County, Sioux County, Sioux County

1,537,720.84BGN
За продажба
Земеделска земя

6150120 m²
ПРОЛЕТ Creek Ranch - Sioux Каунти, Небраска: Spring Creek Grass Ranch е съседна 1520 ± deeded ранчо, състоящ се от силно sodded трева пасища, плоски л...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

За продажба Къща, Небраска, Lincoln, Lincoln, Lincoln

352,771.25BGN
За продажба
Къща

1200 m²
2-СТАЕН, 1-1/2 BA чист дом в голям квартал
UNAVAILABLE
Cod. 3591

За продажба Къща, Небраска, Omaha, Omaha, Omaha

10,492,683.38BGN
За продажба
Къща

450 m²
Поръчкови Проектиран Начало,
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB